2013-09-21 10:56:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A mai napon kerülje a vitákat

Napi horoszkóp szeptember 21-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon inkább kerülje a vitákat a munkahelyén. Eléggé parttalanná válhat ugyanis, ha túlságosan belemegy a részletekbe. Márpedig az igazságérzete aligha engedné, hogy ne így tegyen. Ezt viszont a munkája bánná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön nem a szavak embere, de mégsem hallgathat el mindent a kedvese elől. Különösen, ha régóta elhúzódó problémáik vannak, muszáj lesz végre megfogalmaznia, és kimondania. Lehetőleg négyszemközt, és mindenképpen egymás szemébe nézve!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön nem a szavak embere, de mégsem hallgathat el mindent a kedvese elől. Különösen, ha régóta elhúzódó problémáik vannak, muszáj lesz végre megfogalmaznia, és kimondania. Lehetőleg négyszemközt, és mindenképpen egymás szemébe nézve!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Végre kiegyensúlyozott, kezd visszatalálni régi önmagához, elveszett énjéhez. A szerencséjét is kikovácsolódni látja, de ezt a pénztárcáján egyelőre nem érzékeli. Ne türelmetlenkedjen, hamarosan annak is eljön az ideje.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma szép nap vár önre. Hogy ez így legyen, azért bizonnyal szüksége lesz egy kis testmozgásra is. A jegyében járó Mars nem engedi, hogy lazsáljon, de az idő is csalogatóan hat önre. Még akkor is, ha esős. Csak a kihívás érdekli.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne akarjon elmenekülni a saját érzései elől. Ha ideges, feszült, fáradt, rosszkedvű, akkor bizonyára minden oka megvan erre. De dühöngés, görcsös akaratosság helyett inkább sírja jól ki magát. Attól megkönnyebbül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az érzelmei uralják ma a cselekedeteit is. Nehéz úrrá lennie azon a szokásán, hogy felhánytorgat régi dolgokat a családtagjainak, elsősorban a kedvesének. Mindezt higgadtan is megteheti, és adjon megoldási kulcsokat is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nehéz ma leküzdenie a munkavágyát. Hiába van szombat, ön tele van energiával, ötletekkel, szépen és jól is tud dolgozni. Netán valamilyen határidő is sürgeti. Mégis mértéket kell tartania, és figyelembe vennie a család igényeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma egy kissé önzőnek mutatkozik, szeretné, ha ön körül forgolódna az egész családja is, ha mindenki önnel foglalatoskodna. Ezt csak úgy érheti el, ha valamilyen alkalmat is ad erre. Mondjuk egy nagyszerű ebéd, vagy parti formájában.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Talán maga sem érti, ma miért érzi olyan jól magát a bőrében. Talán egy új szerelem van a láthatáron? Lehet, hogy már ismeri is az illetőt, de az is, hogy még csak az álmaiban látta őt. Ideje lenne a valóságban is egymásra lelniük.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Bármit is tervez a mai napra, kalkulálja bele a váratlant, sőt, a lehetetlent is! A jó szerencse ugyan nem hagyja el, de lehet, hogy egészen más formában éri, mint azt remélte volna. Lehet, hogy még nagyobb lesz, mint hitte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Magányosnak érzi magát akkor is, ha van valaki ön mellett. A hiányérzet valahonnan mélyen belülről fakad. Talán nehezére esik, hogy igazán megnyissa a szívét, hogy beszéljen lélekből arról, ami bántja. Pedig ez az egyetlen út…

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: